• Aankondiging Algemene Ledenvergadering SV Epse 2021

  Ten gevolge van de huidige corona maatregelen hebben wij als Hoofdbestuur van SV Epse besloten om wederom de geplande ALV van deze maand niet door te laten gaan. De communicatie hiervan hadden wij vanwege de onzekerheid nog niet doorgezet. Gezien het feit dat wij als hoofdbestuur toch een aantal beslissingen dienen te nemen informeren wij u daarom, helaas net zoals de vorige ALV, wederom schriftelijk.

  Via deze weg willen wij u dan ook een paar hamerstukken voorstellen alvorens wij u de notulen, inclusief financiële situatie, kunnen opmaken en presenteren. Voor onderstaande punten vragen wij u dan ook akkoord te geven. Mocht u niet akkoord gaan met deze punten vernemen wij dit graag binnen 8 dagen na dagtekening.

  1. Uitbreiding Hoofdbestuur

  Als HB hebben wij al langere tijd de behoefte aan uitbreiding op gebeid van communicatie in de breedste zin. Voor deze taak hebben wij inmiddels Wytze Maas bereid gevonden bij ons aan te sluiten. Wytze zouden wij graag toevoegen aan het HB met als belangrijkste taken social media, website en algemene communicatieve zaken. Wytze is jong en gedreven waar wij hopelijk lang en veel plezier aan gaan beleven.

  2. Wijziging Voetbal Bestuur

  Zoals u wellicht weet heeft Willem Gorter afscheid genomen als voorzitter van de afdeling voetbal. Uiteraard danken wij Willem voor zijn inzet van de afgelopen jaren maar dat betekent ook dat er een nieuwe voorzitter aangesteld dient te worden. Inmiddels heeft het huidige bestuur Willem Jan Huisman bereid gevonden toe te treden als voorzitter. Willem Jan is natuurlijk geen onbekende en heeft na een paar jaartjes adempauze toch weer de weg naar de afdeling gevonden. Willem Jan heeft in het verleden al diverse functies binnen de SV bekleed. Uiteraard zijn wij heel blij met zijn enthousiasme.

  3 Aanpassing logo SV Epse

  Al vele jaren hebben wij als SV Epse het driehoekje met de olympische ringen. Deze versie hebben wij een paar jaar geleden al opgefrist met de nieuwe look - SV EPSE 1910. Refererend naar de leeftijd van club. En wat ons betreft iets om trots op te zijn. Zie aanhef van dit schrijven. Diverse sponsorkleding van SV Epse 1910 is hier al mee bedrukt maar officieel willen wij dit nu bekrachtigen. Zie bijlage de opzet in verschillende kleurcombinaties naar gelang de ondergrond. Onze clubkleuren blijven altijd rood, wit en zwart.

   

  Eventuele bezwaren kunnen voor 26 november schriftelijk ingediend worden bij het hoofdbestuur van de SV Epse, via hoofdbestuur@svepse.nl

  Wij gaan ervan uit dat deze alternatieve vorm uw goedkeuring heeft en wij verder kunnen bouwen aan een gezond SV Epse en haar leden.

  Met vriendelijke groet,

  Namens het hoofdbestuur SV Epse

   

  Remco Muiderman

  Mede namens Lars, John en Erik