• De afdeling Badminton bestaat al ruim 25 jaar.

  Binnen de sportvereniging Epse een tak van sport voor jong en oud, voor jongens en meisjes, voor dames en heren. Een sport waar veel animo voor is en een nog steeds groeiend aantal leden zeker bij de junioren.
  Bij deze afdeling kunt u het volgende verwachten:
  Donderdagavond is de avond voor volwassenen waarbij er flink wordt gewerkt om de shuttle binnen de lijnen te houden of net op de lijn. Een avond voor ontspanning staat bovenaan, maar er wordt ook zeker fanatiek gespeeld en getraind. Vanaf 20.15 uur is de zaal open.
  Vrijdagavond is de avond voor de jeugd. Drie verschillende groepen worden getraind door mensen die hiervoor een begeleiderscursus hebben gevolgd. Hierdoor kan er een afwisselende training worden geboden aan de kinderen.
  Er wordt na verloop van tijd een deelcertificaat uitgereikt waarvoor eerst een proef dient te worden afgelegd. Er wordt hierbij beoordeeld naar techniek en vaardigheden. Op deze avond wordt dan ook hard getraind om deze vaardigheden onder de knie te krijgen. Verschillende kinderen hebben het certificaat al mogen ontvangen.

  Door het jaar heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals b.v het oliebollentoernooi in januari. Aan het einde van het seizoen wordt er een avond georganiseerd voor de jeugd in spelvorm in de zaal en voor de volwassenen een gezellige avond met elkaar om het seizoen af te kunnen sluiten en een nieuw seizoen weer goed te kunnen starten.
  Heeft u belangstelling en wilt u eens komen kijken of een avond meespelen, u bent natuurlijk van harte welkom.