• Gebruik voetbalvelden en complex SV Epse                           Update 17 maart 2020

Alle sportclubs hebben de deuren gesloten, zo ook SV Epse.  Wij willen met dit bericht er op wijzen dat ook de voetbalvelden niet gebruikt mogen worden. Daarom willen wij iedereen verzoeken, zowel leden als niet-leden om de voetbalvelden niet meer te betreden. Ook het samenkomen en rondhangen op- en rondom het complex is niet toegestaan. Wij verwachten dat jullie en de ouders van kinderen, hun verantwoordelijkheid hier in nemen.

Wij begrijpen dat dit niet leuk is, maar om de strijd tegen het virus te overwinnen zijn deze maatregelen helaas (voorlopig) nodig. Dit geldt in ieder geval tot en met 6 april. Wat er daarna zal gebeuren is nog even afwachten.

Bedankt voor de medewerking, samen staan we sterk!  Denk aan u zelf, uw familie, onze sportomgeving en de ouderen.

Verder hebben wij een vacature voor ‘Beheerder Kantine’  bij de SV Epse. Meer informatie hierover op; https://www.svepse.nl/vacatures/

Met vriendelijke groet,

Lars van der Werf