• De afdeling Voetbal van sportvereniging Epse bestaat al meer dan 100 jaar.
  Deze kleinschalige, warme familievereniging heeft, mede door haar dorpse karakter, oog voor normen en waarden. Het plezier in het spelletje staat voorop. Meedoen is hier nog echt belangrijker dan winnen.
  SV Epse werkt nauw samen met gemotiveerde vrijwilligers; een garantie voor wekelijks plezierige, doeltreffende trainingen van enthousiaste trainers!
  Het grootste deel van onze leden komt uit Epse, maar ook voetballers uit omliggende plaatsen (o.a. Gorssel en Deventer) weten steeds vaker de weg naar onze gezellige vereniging te vinden. 

  Starters
  Onze startersgroep blijft groeien! Jongens en meisjes vanaf 4 jaar leren spelenderwijs de beginselen van het voetbalspelletje van een ervaren trainer. Iedere zaterdagmorgen wordt er getraind of gevoetbald in de starterscompetitie.

  Jeugd
  Binnen onze jeugdafdeling staan de persoonlijke benadering en het plezier voorop. Iedere dinsdag- en donderdagavond verzorgen gemotiveerde vrijwilligers leuke en leerzame trainingen voor onze jeugd. Op zaterdag wordt er in competitieverband gevoetbald.

  Senioren
  Bij onze senioren wordt sportiviteit gecombineerd met gezelligheid. De trainingen vinden plaats op de donderdagavond. Op zondag wordt er in competitieverband gevoetbald.