• De afdeling Voetbal van sportvereniging Epse bestaat al meer dan 100 jaar.
    Deze kleinschalige, warme familievereniging heeft, mede door haar dorpse karakter, oog voor normen en waarden. Het plezier in het spelletje staat voorop. Meedoen is hier nog echt belangrijker dan winnen.
    SV Epse werkt nauw samen met Voetbalschool Deventer; een garantie voor wekelijks plezierige, doeltreffende trainingen van ervaren trainers!
    Het grootste deel van onze leden komt  uit Epse, maar ook voetballers uit omliggende plaatsen (o.a. Gorssel en Deventer) weten steeds vaker de weg naar onze gezellige vereniging te vinden.

Starters
    Onze startersgroep blijft groeien! Jongens en meisjes vanaf 4 jaar leren spelenderwijs de beginselen van het voetbalspelletje van een ervaren trainer. Iedere donderdagavond wordt er getraind en iedere zaterdagmorgen wordt er getraind of gevoetbald in de  starterscompetitie.

Jeugd
    Binnen onze jeugdafdeling staan de persoonlijke benadering en het plezier voorop. Iedere dinsdag- en donderdagavond verzorgen professionele trainers van Voetbalschool Deventer leuke en leerzame trainingen voor onze jeugd. Op zaterdag wordt er in competitieverband gevoetbald.

Senioren
    Bij onze senioren wordt sportiviteit gecombineerd met gezelligheid. De trainingen vinden plaats op de donderdagavond. Op vrijdagavond en zondag wordt er in competitieverband gevoetbald.