• SV Epse afdeling volleybal

  Sportvereniging Epse afdeling volleybal is opgericht in 1973. Sinds de opening van het Hassink in 1975 trainen en spelen wij daar onze wedstrijden.

  SV Epse is een vereniging waar iedereen welkom is om het volleybalspel te leren spelen. Het plezier in het volleybal en de teamgeest staan voorop.

  De thuiswedstrijden worden gespeeld op de woensdag in ’t Hassink, Hassinklaan 3 in Epse. Voor de volledige programma's en standenlijsten verwijzen we u naar de website van de Nevobo: www.nevobo.nl.

  Er worden door de afdeling volleybal verschillende activiteiten georganiseerd zoals blacknight volleybal, kerstborrel, teamuitje, zomerborrel.

  Op de maandagavond van 19.45 uur tot 21.00 uur wordt er getraind onder leiding van trainster Nicole van Berkum. Naast het damesteam zijn er ook leden, waaronder enkele heren, die alleen trainen en geen competitie spelen.

  Geïnteresseerd? Kom rustig langs om vrijblijvend een paar keer mee te trainen en om na te gaan of de sfeer u bevalt. Neem contact op met een volleybal bestuurslid voor meer informatie of mail naar volleybal@svepse.nl

  We hopen u graag te zien!

  Zie ook onze Facebook pagina: Volleybal